Mine bøger

Drømmefængslet (2015)

En futuristisk samfundskrimi om kærlighed, uretfærdighed og definitionen på virkelighed

Året er 2030. Den unge og smukke Alexa bliver brutalt anholdt, anklaget og dømt for overgreb på et barn i den børnehave hun arbejder for.

Hendes kæreste Ask kan kun se hjælpeløst til, da hun bliver sendt til afsoning i et nyudviklet og dybt hemmeligt fængsel, uden kontakt med omverdenen.

Da flere tidligere dømte kvinder kort efter findes myrdet på mystisk vis, går den erfarne, men udbrændte journalist Britta ind i sagen. Hun må dog kæmpe en håbløs kamp og bryde alle kendte spilleregler, for overhovedet at få lov til at undersøge sagen til bunds – i en journalistisk virkelighed hvor kun det hurtige og overfladiske har værdi.

Undervejs konfronteres de med den barske verdens rå virkelighed, og opdager den virtuelle verdens skelsættende betydning for livet som vi kender det.

—————————————————-

“Det er en anderledes og samfundskritisk krimi der udspiller sig i en nær fremtid i Danmark og udlandet. Bogen undersøger vigtige emner såsom retfærdighed, kærlighed og ikke mindst definitionen på virkelighed”. – Claes Blom

Kan købes her:

Tilgængelig både som e-bog (ePub), paperback og hardback

  • Saxo.com
  • Smashwords
  • iTunes Book Store (følger snart)
  • Google Play Book Store (følger snart)

Når fuglen falder (2014)

En fantasifuld, satirisk og tankeprovokerende rejse i et hjemløst sind

Caspar er hjemløs, men sådan har det ikke altid været. Engang var han ung og på vej ind i de veluddannedes sikre rækker. Tragiske og øjenåbnende omstændigheder tvinger ham dog til at genoverveje sin egen skrøbelige eksistens og grave under sine medmenneskers mange tykke facader for at finde en dybere mening med livet. På sin vej møder han andre hjemløse, der alle har deres egne skøre historier at fortælle – og måske er det hele slet ikke så meningsløst alligevel.

Kan købes her:

Tilgængelig både som e-bog (ePub), paperback og hardback

Da Danmark gik ned (2011)

En atypisk spændingsroman om cyberkriminalitet, undervandseventyr og desperat kærlighed

En hidtil ukendt type angreb rammer den danske del af Internettet og lammer hele landets digitale infrastruktur.

Den ubetydelige computernørd, Magnus Søblomst, kommer tilfældigvis på sporet af bagmændene som viser sig ikke at være nær så tilfældige.

Han får hjælp af en udbrændt politibetjent og en rutineret dykkerinstruktør, og sammen må de gå gennem ild og vand for at sikre Danmarks digitale fremtid og redde kærligheden, før det er for sent.

Hver især må de samtidigt bryde deres egne grænser og overkomme frygten for både fortid, nutid og fremtid.

Kan købes her:

Tilgængelig både som e-bog (ePub) og paperback