Når fuglen falder

Når fuglen falder er min nyeste roman, udkommet i foråret 2014

En fantasifuld, satirisk og tankeprovokerende rejse i et hjemløst sind

Beskrivelse af bogen:

Når fuglen falder er en anderledes coming-of-age fortælling om en ung, hjemløs mands rejse gennem op gennem 90′erne. Et fantasifyldt og samfundskritisk værk der forsøger at provokere læserne til at tænke anderledes over nogle af livets ellers så fasttømrrede facetter.

Romanen behandler tabubelagte emner som alkoholmisbrug og hjemløshed fra en ny vinkel, men er samtidigt en hyldest til de mange små glæder i livet.

Teaser resume:

Caspar er hjemløs, men sådan har det ikke altid været. Engang var han ung og på vej ind i de veluddannedes sikre rækker. Tragiske og øjenåbnende omstændigheder tvinger ham dog til at genoverveje sin egen skrøbelige eksistens og grave under sine medmenneskers mange tykke facader for at finde en dybere mening med livet. På sin vej møder han andre hjemløse, der alle har deres egne skøre historier at fortælle – og måske er det hele slet ikke så meningsløst alligevel.

Kan købes her: