Da Danmark gik ned, af Claes Blom

Da Danmark gik ned er min debutroman, som blev udgivet første gang i april 2011 som e-bog via Smashwords.

Du kan pt. købe bogen følgende steder:

Den seneste udgave af bogen er 1.10a og er udgivet i juni 2011. En af fordelene ved elektroniske bøger er, at man nemt kan opdatere og lave tilføjelser til sine værker efter at de er udgivet. Der kan derfor løbende komme nyt indhold til bogen, som kort efter vil blive opdateret hos de diverse salgssteder og være tilgængelig for købere af tidligere udgaver (hos de fleste forhandlere).

Beskrivelse af bogen:

Det er en atypisk spændingsroman om cyberkriminalitet, undervandseventyr og desperat kærlighed. Bogens handling og dens personer er fiktive, men henter inspiration fra vore dages digitale og våde virkelighed og tilsætter så en tiltrængt mængde humor, action og nutidig socialrealisme.

Teaser resume:

En hidtil ukendt type angreb rammer den danske del af Internettet og lammer hele landets digitale infrastruktur.

Den ubetydelige computernørd, Magnus Søblomst, kommer tilfældigvis på sporet af bagmændene som viser sig ikke at være nær så tilfældige.

Han får hjælp af en udbrændt politibetjent og en rutineret dykkerinstruktør, og sammen må de gå gennem ild og vand for at sikre Danmarks digitale fremtid og redde kærligheden, før det er for sent.

Hver især må de samtidigt bryde deres egne grænser og overkomme frygten for både fortid, nutid og fremtid.

Køb og smag:

Bogen kan hos købes for det beskedne beløb af $6.99 (ca. 30-40 kr. alt efter hvor du vælger at købe den) og hvis du køber den hos smashwords, kan den hentes  i en lang række forskellige fil-formater, så du kan vælge den type der passer til netop dit behov og din e-bogslæser. Bl.a:

  • ePub (E-bogs standard der bruges på bl.a. iPad, iPhone, PC, Mac, Sony Readere og mange flere)
  • Mobi (Som kan læses af bl.a. Kindle e-bogs læsere og enheder med Kindle Software.)
  • PDF (Flot format der kan læses på næsten alle enheder men mangler avancerede funktioner)
  • TXT (Text-format, uden formatering)
  • HTML (Kan læses i en browser)
  • LRF (Ældre Sony Reader format)

Hos de fleste forhandlere er bogen uden irriterende og begrænsende DRM og du kan dermed frit kopiere bogen mellem dine egne enheder, lave back-up osv.

Til iPhone og iPad vil jeg anbefale at du køber bogen via iTunes, men hvis du vælger at hente den via en af de andre distributionskanaler, foreslår jeg at du henter bogen i formatet ePub og bruger programmet iBooks, da det vil give det bedste resultat. Til Android mobiltelefoner og tablets, kan jeg anbefale programmet Aldiko Book Reader.

Når du først har købt bogen én gang via Smashwords, kan du altid downloade den igen i format efter eget valg og få den seneste version ganske gratis 😀

Da Danmark gik ned

Tryk på billedet for at se en større udgave af bogcoveret