Ny bog – Drømmefængslet

Så er der en ny bog på gaden – Drømmefængslet 😀

En futuristisk samfundskrimi om kærlighed, uretfærdighed og definitionen på virkelighed

Teaser:

Året er 2030. Den unge og smukke Alexa bliver brutalt anholdt, anklaget og dømt for overgreb på et barn i den børnehave hun arbejder for.

Hendes kæreste Ask kan kun se hjælpeløst til, da hun bliver sendt til afsoning i et nyudviklet og dybt hemmeligt fængsel, uden kontakt med omverdenen.

Da flere tidligere dømte kvinder kort efter findes myrdet på mystisk vis, går den erfarne, men udbrændte journalist Britta ind i sagen. Hun må dog kæmpe en håbløs kamp og bryde alle kendte spilleregler, for overhovedet at få lov til at undersøge sagen til bunds – i en journalistisk virkelighed hvor kun det hurtige og overfladiske har værdi.

Undervejs konfronteres de med den barske verdens rå virkelighed, og opdager den virtuelle verdens skelsættende betydning for livet som vi kender det.

Beskrivelse:

“Det er en anderledes og samfundskritisk krimi der udspiller sig i en nær fremtid i Danmark og udlandet. Bogen undersøger vigtige emner såsom retfærdighed, kærlighed og ikke mindst definitionen på virkelighed”. – Claes Blom

Bogen er på “gaden” i dag og kan købes her:

Bogen fås både som e-bog, paperback og i en super lækker hardcover udgave: